gotove pripreme

Bliži se finale! Izbor za Miss Hrvatske seli se na novu lokaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojke će od 23. 9. boraviti u Biogradu na Moru, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije.

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima. Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Djevojke će od 23. 9. boraviti u Hotelu Ilirija, u Biogradu na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26. 9.2017. godine. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Mode by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Coton i Borovo. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d. d. napravio humanitarni projekt "Njegujmo život" za udrugu Debra. Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom "Beauty with a Purpose" s udrugom Debra.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene