Supruga se prestrašila

Miroslavu Iliću pozlilo poslije koncerta: Sišao je s bine i počeo se gušiti, u jednom trenutku potpuno je problijedio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Ilić jako je zabrinuo obitelj nakon što mu je pozlilo nakon koncerta u Beogradu, no srećom nije ništa ozbiljno.

69-godišnjem srpskom pjevaču Miroslavu Iliću pozlilo je prošlog utorka nakon koncerta u Beogradu.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Kako prenose srpski mediji, legendarnom pjevaču nije bilo dobro tijekom koncerta, no pravi problemi počeli su nakon što je sišao s pozornice te se počeo gušiti.

"U jednom je trenutku problijedio te je djelovalo kao da će se srušiti. I sam se požalio da mu je loše, no brzo je dobio vode te sjeo iza pozornice. Supruga Gordana jako se uplašila kada ga je vidjela takvog, no već za deset minuta Miroslavu je bilo bolje. Kasnije je rekao kako mu je bilo zagušljivo i pretoplo u prepunoj dvorani te kako se samo preforsirao", otkrio je izbor za Kurir.

Unatoč tome što se počeo slabo osjećati pred kraj koncerta, Ilić ga je profesionalno odradio do kraja.

"Bilo je vidljivo da nešto nije u redu, jer mu se to prvi put dogodilo, no srećom nije ništa ozbiljno. Ipak, njegovi bližnji jako su se zabrinuli", dodao je izvor, a pjevač se nije oglašavao. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Celebrity Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene