Otkrio koliko je radio na njemu

Škoro objasnio zašto je upisao doktorat: "Ni zbog veće plaće ni zbog radnog mjesta..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro nedavno je obranio doktorsku disertaciju. Objasnio nam zašto je donio tu odluku i koliko je na doktoratu radio!

Miroslav Škoro sjajno je zaključio proteklu, 2017. godinu. Naime, obranio je doktorsku disertaciju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Glazbenik je tako postao doktor znanosti, dodavši doktorat u svoj bogati akademski životopis. Naime, Škoro je i inženjer građevine. Nikad ga obrazovanje i takav vid ulaganja nije prestao zanimati pa se zato odlučio na doktorat.

Pogledaj i ovo Jole video čestitke Ugodne blagdane žele vam i domaće zvijezde: Evo što vam poručuju Jole, Žanamari, Cetinski i drugi!

Za SHOWBUZZ je Škoro otkrio koliko je na doktoratu radio i zašto se na njega odlučio! "Uspio sam. Radio sam dugo, više od dvije godine, ali ne zbog veće plaće ili radnog mjesta, nego zato što me to zanima i ispunjava", otkriva nam Škoro.

Ipak, skromno će glazbenik, nastavlja se baviti svojom najvećom ljubavlju. "Sretan sam i zadovoljan, ali i dalje ostajem kantautor iz Višnjevca", zaključio je glazbenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene