Otkrio koliko je radio na njemu

Škoro objasnio zašto je upisao doktorat: "Ni zbog veće plaće ni zbog radnog mjesta..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro nedavno je obranio doktorsku disertaciju. Objasnio nam zašto je donio tu odluku i koliko je na doktoratu radio!

Miroslav Škoro sjajno je zaključio proteklu, 2017. godinu. Naime, obranio je doktorsku disertaciju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Glazbenik je tako postao doktor znanosti, dodavši doktorat u svoj bogati akademski životopis. Naime, Škoro je i inženjer građevine. Nikad ga obrazovanje i takav vid ulaganja nije prestao zanimati pa se zato odlučio na doktorat.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Za SHOWBUZZ je Škoro otkrio koliko je na doktoratu radio i zašto se na njega odlučio! "Uspio sam. Radio sam dugo, više od dvije godine, ali ne zbog veće plaće ili radnog mjesta, nego zato što me to zanima i ispunjava", otkriva nam Škoro.

Ipak, skromno će glazbenik, nastavlja se baviti svojom najvećom ljubavlju. "Sretan sam i zadovoljan, ali i dalje ostajem kantautor iz Višnjevca", zaključio je glazbenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene