Emotivna objava

Romantični Miroslav Škoro fotografijom iz prošlosti čestitao važan dan svojoj supruzi, obratio joj se posebnim riječima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro i njegova supruga Kim Ann Luzaich u braku su od 1989. godine, a vjenčali su se čak tri puta.

Političar i glazbenik Miroslav Škoro na svom je Facebooku romantičnom objavom čestitao rođendan svojoj supruzi, Kim Ann Luzaich.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 7 ''radio sam puno grešaka...'' Miroslav Škoro otkrio što je za njega svetinja u koju ne želi da se dira: ''Svatko ima pravo na to''

"Danas je dan kao i svaki drugi, a ipak je poseban. Na današnji dan je rođena osoba koja mi je podarila dvoje prekrasne djece i naučila me dvije važne stvari, zbog kojih lakše podnosim sve što se dogodi u životu. Prvo, kad nas razočaraju ljudi i kad smo ljuti na njih, ne smijemo žaliti za svim onim dobrim što smo za njih učinili, jer sve dobro drugima, prije svega, trebamo činiti zbog nas samih. Druga važna stvar je da čovjek puno više nauči iz svojih grešaka, nego iz svojih uspjeha. Sretan rođendan najhrabrijoj ženi koju poznajem. Sretan rođendan, Kimice", napisao je Škoro u opisu fotografije iz prošlosti na kojoj pozira s odabranicom svog srca.

Miroslav Škoro i američka pravnica Kim u braku su od 1989. godine. Par se upoznao na zabavi u Pittsburghu gdje je on svirao s tamburašima, te je ona prva prišla njemu. Počeli su se družiti, no Miroslav se morao vratiti, a zatim je Ann došla i za njim.

Vjenčali su se čak tri puta. Prvo su svoju ljubav ozakonili pred matičarem u Hrvatskoj, zatim su napravili svadbu u SAD-u, a onda su još jednom s prijateljima u Hrvatskoj proslavili svoju ljubav.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Sharon Stone (Foto: Instagram) Celebrity Shrvana Sharon Stone objavila vijest o smrti najmlađeg člana obitelji, oprostila se od njega snimkom koja slama srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene