Krasna ideja!

Predivna gesta kćeri našeg legendarnog glazbenika: Svojim potezom sve je ganula, a na kraju se i ona sama rasplakala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirna Savić ganula je svojom gestom cijelu hrvatsku javnost. Naime, donirala je odjeću djevojkama Učeničkog doma Dora Pejačević te ženama koje su pretrpjele potres u Gornjoj Dubravi i Čučerju.

Kći domaćeg pjevača Massima Savića, Mirna Savić, u utorak je svojom gestom oduševila cijelu Hrvatsku. Naime, Mirna je donirala odjeću djevojkama Učeničkog doma Dora Pejačević te ženama koje su pretrpjele potres u Gornjoj Dubravi i Čučerju. Pedagoginja tog učeničkog doma, Ivana Harapin Gajić, na Facebooku je cijeli dan tražila Mirnu, koja ju je ganula svojom gestom.

Pogledaj i ovo Mirna Savić Tuga je prevelika Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

"Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol - dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a robica je zbog korone stajala u karanteni nekoliko tjedana. Dio Mirnine donacije smo proslijedili stradalima u potresu u Gornjoj Dubravi i Čučerju, a ono što nismo znali je da je Mirna u svaki kaputić i sako stavila predivne male porukice pune ljubavi. To smo otkrili tek kad su ih naše učenice i zahvalne korisnice našle u džepovima. I sada silno želimo zahvaliti Mirni koja nas je sve dirnula. Draga Mirna, ako ovo čitate javite se, puno Vas ljudi želi pozdraviti", napisala je.

"Dragi moji, rasplakali ste me od sreće... Pišem ovdje jer se nadam da će me tako svi moji dragi "Kaputići" čuti. Kad sam pisala ove porukice mislila sam na cure koje će ih pronaći i zamišljala njihove osmijehe, njihove priče. Zamišljala sam koliko snage svaki dan treba jedno mlado biće koje živi daleko od svoje obitelji. Koliko je teško kad se ne možeš s vrata zatrčati mami u zagrljaj kad ti neki mangup prvi put slomi srce. Koliko je meni život toga poklonio, a koliko je nekoj curi možda meni vrlo sličnoj - uskratio... Htjela sam tim curama nekako dati do znanja da postoji neka tamo Mirna koja bi ih sve najrađe zagrlila i nasmijala iako ih ne zna. Cure, te su porukice moji zagrljaji za vas i nadam se da su vas pronašli baš kad je trebalo! A sad vidim da je ta odjeća otišla i dalje i do vas koji ste možda poželjeli da ste 22.3. živjeli negdje drugdje... Ali ipak ima nešto čarobno u tom našem polomljenom gradu, a to smo mi svi - stranci koji jedni druge volimo iako se ne poznajemo", napisala je Mirna u odgovoru na objavu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene