Wow!

Mislili ste da ste vidjeli sve? To što ona radi s ljudskim tijelom ostavlja bez daha, na Instagramu je obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirjana Kika Milošević predstavila se u "Supertalentu" talentom stvaranja iluzija na ljudskom tijelu.

Mirjana Kika Milošević natjecateljica je koja je u posljednjoj audicijskoj emisija showa "Supertalent" pokazala svoj, drugačiji talent, po kojem se ističe od drugih i koji dosad još nismo imali prilike vidjeti u toj emisiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Čudo neviđeno O njoj su već pisali svi svjetski mediji: Ova žena svojim talentom pomalo zastrašuje, ali i oduševljava

Naime, Mirjana svojim šminkerskim talentom i smislom za slikanje i crtanje stvara iluzije na ljudskom tijelu koje ostavljaju bez daha, što je potvrdio i četveročlani žiri kojemu se njezin nastup itekako svidio.

Sve je počelo oslikavanjem vlastitog tijela prije nekoliko godina, što je rezultiralo nevjerojatnim transformacijama i iluzijama. Zanimljivo je da tehniku nije nigdje učila, već je sama razvijala svoj talent.

"Nism mogla pronaći posao pa sam odlučila slikati murale i oslikavati lica svoje djece. Tada sam shvatila što sve mogu s bojama pa sam odlučila sve to podići na sljedeću razinu, a to je šminkanje", izjavila je Kristina u jednom od intervjua za Mashable.

U maštovitost njezinih maštovitih iluzija, ali i mogućnost transformacije u animirane likove možemo se uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu, gdje je prati 319 tisuća pratitelja.

Za jednu takvu transformaciju potrebna su joj tri ogledala kako bi vidjela vlastito tijelo iz različitih kutova, i to bez ikakve prethodne vježbe jer bi joj to oduzelo previše energije s obzirom na to da joj na jednu transformaciju odlazi između šest i sedam sati, piše Mashable.

Njezini obožavatelji sa svih strana svijeta na Instagramu ne štede riječi divljenja i pohvale za taj jedinstveni talent.

"Kako dobro, svaka čast", "Ovo je ludo", "Ti si istinska umjetnica, hvala što svoj dar dijeliš s nama", "Ovo je toliko zabavno", "Fantastična si", "Savršeno je, obožavam te" samo su neki od komentara i pohvala koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika Studio (@kikastudio) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika Studio (@kikastudio) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene