zvijezda "razbijača mitova"

Šokantne optužbe protiv slavnog voditelja: Mlađa sestra tvrdi da ju je godinama silovao, on sve poriče

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miranda Pacchiana u tužbi navodi da se seksualno zlostavljanje započelo oko 1976. i trajalo do otprilike 1979.

Adam Savage (52), poznat kao suvoditelj emisije "Razbijači mitova", optužen je za silovanje mlađe sestre tijekom 70-ih, piše New York Post

Miranda Pacchiana (51) podigla je u četvrtak tužbu protiv brata Adama za kojeg tvrdi da ju je silovao između sedme i 10 godine života dok su živjeli u selu Sleepy Hollow u New Yorku. Navodi kako je sve počelo oko 1976. i nastavilo se do otprilike 1979. te da ju stalno silovao i na silu ju oralno zadovoljao i prisiljavao nju da ona njega oralno zadovolji. Usto ju je seksualno zlostavljao i na druge načine. 

Tužbu je predala Vrhovnom sudu u Westchesteru i piše da je Savage, koji je imao u tom razdoblju od 9 do 12 godina, sprječavao Mirandu da napusti krevet i analno ju silovao. Dok je to činio pokušao je maskirati seksualne napade pod igru. 

Pacchiana, koja je socijalna radnica, pisala je na svom blogu kako je izgubila obitelj nakon što je rekla da ju je brat silovao.

"Kada sam prvi put otkrila obitelji da me brat zlostavljao kao dijete, mislila sam da će se cijeli moj svijet promijeniti. Pretpostavljala sam da će članovi obitelji dijeliti moju želju da istražimo što je krenulo po zlu u našem domu i tražiti put da svi skupa zacijelimo rane. Nažalost, pogriješila sam. Zapravo, njihovo ponašanje mi je ostavilo osjećaje da zlostavljanje ništa nije značilo. Vjerovali su mi, ali htjeli da traumu pometem pod tepih. Vidjeli su mene kao problem jer sam se fokusirala na silovanje, a ne brata koji je to činio", napisala je Miranda. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today's all-new One Day Build on @testedcom is the rare Savage Household build: a table to hold our dog leashes, doggy poop bags, face masks and more! (And @hdjoey’s editing is fanTAStic in it, too!) Link in Stories.

A post shared by Adam Savage (@therealadamsavage) on

Savage se očitovao o optužbama preko svog odvjetnika Andrewa Brettlera. "Dok se nadam da će moja sestra dobiti pomoć koju treba da bi pronašla mir, ovo mora doći kraju. Niz godina, neumorno i lažno napada mene i ostale članove moje obitelji. Šireći brojne neistinite priče o nama traži izvor bogatstva, a istodobno je mučila cijelu obitelj i udaljila se od svih nas. Borit ću se protiv ove uvredljive i neutemeljene tužbe i raditi na tome da to riješimo jednom zasvagda", poručio je. 

Inače, Savage je rođen kao drugo najmlađe od šestoro djece slikara Whitneyja Lee Savagea i psihoterapeutkinje Karen. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene