svi u istoj kaši

Glumac otkrio na što ga žena tjera u izolaciji, uvalio druge muževe: "Sad si našima dao ideju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miraj Grbić, koji je poznat kao Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan" u braku je s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev i žive u Los Angelesu.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (43), koji je najpoznatiji po ulozi Čombeta u humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan" požalio se na što ga supruga sili dok je u izolaciji od koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

"Je*em ti više i koronu i kad žena stane namišljat šta bi mogli", napisao je Miraj pokraj fotografije na Instagramu na kojoj kreči zidove. Njegova objava je nasmijala pratitelje, a neki su priznali da i njih muči taj problem dok su žene dobile ideje kako zaposliti muževe. 

"Znam kako ti je. I mi smo na početku korone obavili zidove", "Sretan rad, majstore", "Super, dao si mi ideju za muža", "A i ti daješ ideje. Kad ti ispaštaš moramo li i mi kojima se žene nisu sjetile krečenja. Nisi fer. Odoh kupiti boju", "Hahaha. I ja sam s tobom", komentirali su.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jebem ti vise i koronu i kad zena stane namisljat sta bi mogli! #quarantine

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic) on

Inače, Grbić je u braku s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev (37). Supružnici su se 2003. preselili u Los Angeles. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Celebrity Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene