Posljednji intervju Minje Subote

''Ne postoji generacija koja je toliko jaka kao moja, netko kaže stari ljudi, koji stari ljudi?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Minja Subota bio je legendarni voditelj čije je emisije svojedobno pratila cijela Jugoslavija. U posljednjem intervjuu osvrnuo se na svoju karijeru, ali i generaciju.

Legendarni voditelj Minja Subota preminuo je u petak nakon duge borbe s bolesti, a posljednji intervju za Nova.rs dao je prošle godine. Onda je pričao o koronavirusu, svom slobodnom vremenu, radu s djecom, ali i mladima danas.

Istaknuo je kako se nada da će pandemija koronavirusa prestati brzo, a naglasio je kako njegova generacija nije navikla sjediti doma, bez obzira za njihove godine. Govorio je kako stariji trebaju bodriti jedni druge, no nije smatrao da je on dobar primjer jer je cijelo vrijeme bio zaposlen te se bavio raznim projektima. Vježbao je i tijekom pandemije, a uvijek je pazio na svoju formu koju je redovito održavao.

Naglasio je da je njegova generacija izrazito jaka te je sve prošla.

"Ne vjerujem da u Europi postoji generacija koja je toliko jaka, koja je sve prošla. Kada netko kaže - stari ljudi. Nema tu starih ljudi", pričao je u intervjuu. Smatra da je puno teže ono što su oni proživjeli, nego pandemija koronavirusa.

Tijekom svoje bogate karijere cijelo je vrijeme skakao iz projekta u projekt, a cijelo je vrijeme bio u akciji. Govorio je da mu je žao što mladi danas previše vremena provode uz internet te nemaju društveni život. Smatrao je i da se situacija uvelike promijenila otkako je on bio voditelj na TV-u. "Djeci fali takvih programa. Mi smo onda radili program za cijelu obitelj, ne samo za djecu. Prvo su nam roditelji trebali vjerovati, a tek onda djeca", pričao je.

Minja Subota bio je srpski skladatelj, zabavljač, glazbenik i fotograf, a diplomirao je elektrotehniku. Dugi niz godina radio je kao voditelj i autor dječje serije "Muzički tobogan". Osim na toj, radio je i na brojnim uspješnim serijama, kao što su "Od glave do pete", "Igre bez granica", "Sve igračke sveta", "Muzički balon" i brojne druge.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene