Ostani plava

NEPREPOZNATLJIVA Pokazala kako bi izgledala da je bujna crnka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Minea se prisjetila svog nastupa u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kada je utjelovila slavnu Cher, oduševila je obožavatelje. Ne samo glasom, već i stasom.

U prvoj sezoni showa'Tvoje lice zvuči poznato' vidjeli smo mnoge transformacije. Neke su bile vrhunske, zadivljujuće, a neke jednostavno po ocjenama žirija nisu dobro prošle.

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Pjevačica Minea se i dan-danas prisjeća svojih transformacija. S crnom perikom i zavodljivim kostimom, pretvorili su je u svjetski poznatu zabavljačicu Cher. Objavivši tu sliku na društvenima mrežama, svoje sudjelovanje opisala je kao predivno iskustvo i otkrila nam da uskoro kreće nova sezona.

U showu je pokazala svoje umijeće pjevanja, imitacije i glume, a sve to kroz mnoga poznata lica kao što su Kylie Minogue, Jennifer Lopez i Ruslana.

Na Novoj TV uskoro se počinje prikazivati nova sezona showa, a sudeći po kandidatima bit će to još jedna odlična sezona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene