prošla kroz traume

Brak joj je propao nakon osam mjeseci, a otkrila je zašto nije plakala za muškarcem kojeg žene obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus i Liam Hemsworth su se vjenčali u prosincu 2018., a objavili da se razvode u kolovozu 2019.

Miley Cyrus (27) poznata je po tome da nema dlake na jeziku, no malo je iznenadila zadnjim intervjuom u kojem je progovorila o raspadu svog braka. 

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Kako piše Daily Mail, pjevačica je u skandinavskom showu "Skavlan" ispričala da nije dugo vremena provela plačući zbog svog razvoda od Liama Hemswortha (30). Miley je objavila da se razišla od glumca, koji je često na listama najseksi muškaraca u svijetu, u kolovozu 2019., samo osam mjeseci nakon romantične ceremonije. 

Objasnila je da je naučila brzo nastaviti sa životom nakon dvije godine traume u kojima je izgubila svoj dom u požaru i preminula joj voljena baka. Cryus je usto otkrila postaje li više ili manje emotivna kako stari. 

"Ako pitate tipove s kojima sam prekinula reći će da sam manje emotivna, no ja mislim da sam više. Rekla bih da postoji stigma hladnoće koja prati žene koja zaista nastave sa životom. Prošla sam kroz puno trauma i gubitaka u zadnjih nekoliko godina. Imala sam požar u kući u Malibuu u kojem sam ju izgubila i prošla sam nedavno kroz razvod, preminula mi je baka s kojom sam bila jako bliska", ispričala je Miley. 

"Na neki način nisam provela previše vremena plačući zbog toga i to nije jer sam hladna osoba ili sam izbjegavala nešto osjećajući nego zato što to ne bi ništa promijenilo. Pokušavala sam biti aktivna u onome što mogu kontrolirati, inače bih se počela osjećati kao da sam u zamci", dodala je Cyrus. 

Istaknula je da se lakše miri s teškim trenucima ako krene dalje. "Zacjeljujem kroz pokretanje. Zacjeljujem kroz putovanja i upoznavanja novih ljudi. Ako izgubiš jednu osobu, druga dođe u tvoj život", ispričala je pjevačica. 

Kaže da ju njezina iskustva uvijek mijenjaju. "Mislim da se moji osjećaji mijenjaju drastično cijelo vrijeme jer svako iskustvo koje doživimo, mijenja način na koji vidimo svoj život", rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dua has heard what you haven’t.... 🌑

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Inače, Miley je prekidala i mirila se s Liamom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dvije godine kasnije u prosincu 2018. su se vjenčali. Ubrzo nakon što je par objavio svoj razvod, Cyrus je imala kratku vezu s Kaitlynn Carter, a u listopadu 2019. je otkrila da ljubi pjevača Codyja Simpsona. Prekinuli su u kolovozu ove godine. 

Liamovi prijatelji su svojedobno otkrili da je njegov brak s Miley propao jer je otkrio da ga je varala i sa ženama i muškarcima. Pjevačica je glasine o nevjeri negirala ljutitim objavama na Twitteru. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell i Scott Speedman (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Screenshot) +6 Keri Russell (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njezine kovrče bile su zaštitni znak kultne serije, a pogledajte kako danas izgleda nekad omiljena Felicity

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene