Novi početak

Mila Horvat nakon dužeg medijskog izbivanja otkrila da odlazi iz Hrvatske i mijenja karijeru: "Nisam planirala takav rasplet''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Horvat je prihvatila ponudu za posao u Engleskoj, a otkrila je i zašto se sada odlučila na promjenu karijere.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (40) spremna je za novi početak.

Nakon dužeg medijskog izbivanja otkrila je da napušta Hrvatsku i seli se u Veliku Britaniju, gdje će raditi kao sportska agentica.

"Pa eto, napokon mogu reći da odlazim, svako malo, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inozemstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena", kazala je u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.

Otkrila je i zašto se sada odlučila na zaokret u karijeri.

"Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina", osvrnula se na svoj zadnji televizijski angažman.

Inače, Mila je prije nekoliko godina uspjela pobijediti tumor jednjaka i rak vrata maternice, a svoju borbu tada je podijelila s javnosti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt Celebrity Ljubavni život Brada Pitta postao je misterij, ali sada je prava istina izašla na vidjelo, jedna stvar mu jako teško pada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene