Varga progovorila o prošlosti

NASTAVAK SKANDALA Mihaela vs. Živi zid: 'Ima nešto gore od estrade!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša zvijezda nekad popularnog Matrixa usporedila je politiku i estradu. Mihaela Varga ne krije nezadovoljstvo zbog Živog zida.

Nakon što su mediji podsjetili da je iza nesuđene saborske zastupnice i članice Živog zida Mihaele Varge estradna karijera Varga se oglasila na svojoj službenoj Facebook stranici i usporedila estradu i politiku.

Pogledaj i ovo showbuzz tko to ne bi gledao? Procurilo ime dugoočekivanog nastavka kultne franšize? Mnogi jedva čekaju vidjeti holivudskog miljenika koji osvaja skromnošću i darežljivošću

'Da mi je netko govorio u mojim ranim dvadesetima da ima nešto gore od estrade, ne bih mu vjerovala. No, na pragu moje četrdesete znam da ima - politika', napisala je bivša pjevačica popularne dance grupe Matrix koja je početkom 2000-ih godina harala domaćom estradom.

'Od 1999. godine do 2004. bila sam aktivna na glazbenoj sceni, iza mene je mnoštvo predivnih uspomena i ponosna sam na svaki korak tog puta. Jedino što mi se danas ne sviđa, kada gledam neke fotografije od prije gotovo dvadeset godina, jest neki od tada mojih modnih "izričaja", pa im se smijem, baš kako se smijem i modi glazbenika iz 80-ih', stoji u objavi.

S glazbene scene Varga je pobjegla jer više nije pronalazila radost u njoj, a nakon vrhunca karijere zajedno s partnerom Hrvojem Runtićem, također članom nekadašnjeg Matrixa, odlučila se posvetiti politici kroz aktivizam u Živom zidu.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama danas žali zbog izleta u političke vode.

'Evo malo fotografija iz tog perioda moga života, kojeg ću se zauvijek sjećati s radošću, jer bezbrižne rane dvadesete ne može ništa zamijeniti', zaključila je Varga koja je posebnu pažnju javnosti privukla u izbornoj noći kada je na svom Facebooku prozvala vodstvo stranke na čelu s  Ivanom Viliborom Sinčićem zbog izdaje osnovne ideje stranke.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene