moli za njih

Michelle Obama oglasila se o intervjuu Meghan i Harryja, a prilično je jasno na čijoj je strani i zbog čega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michelle Obama nada se da će se princ Harry i Meghan Markle pomiriti s obitelji, a ona je dosta bliska sa supružnicima, dok je kraljicu Elizabetu i ostatak kraljevske obitelji samo nekoliko puta susretala na službenim druženjima.

Michelle Obama (57) priznala je da baš i nije bila iznenađena kada je čula navode Meghan Markle o rasizmu unutar kraljevske obitelji i istaknula da se nada kako će se svi pomiriti. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame komentirala je intervju Meghan i princa Harryja s Oprom Winfrey u razgovoru s Jennom Bush Hager na NBC-ju. 

"Rasa nije novi konstrukt u ovom svijetu za ljude obojene kože, pa nije bilo potpuno iznenađenje čuti ovakvu vrstu njezinih osjećaja", rekla je Michelle. 

Nada se kako će Markle i princ obnoviti odnose s obitelji i poboljšati ih. "Prvo čemu se nadam i mislim o tome jest obitelj i molim se za opraštanje i zacjeljivanje za njih. Onda će taj poučni trenutak koristiti svima nama", ispričala je. 

Kaže da se u javnoj službi, koju je i sama iskusila, ne radi o njima, nego o ljudima kojima služe.

Michelle je postala bliska prijateljica s princem Harryjem tijekom predsjedničkog mandata svoga muža Baracka, a posljednjih godina u dobrim je odnosima i s Meghan. 

Obama tijekom intervjua nije otvoreno poduprla ni poznate supružnike ni kraljevsku obitelj, no ranije je poticala Meghan i Harryja da oproste obitelji, pa je očito kome vjeruje.

Michelle i Barack susreli su se s kraljicom Elizabetom 2009. tijekom njegova predsjedničkog mandata. Upoznali su princa Williama i Kate Middleton 2011., a 2016. su posljednji put posjetili Veliku Britaniju. 

Princ Harry godinama je prijatelj sa supružnicima Michelle i Barackom, a zbližio ih je humanitarni rad i isto stajalište o vojnim događanjima. Meghan i Michelle navodno su bliske i glumica je 2018. u tajnosti otišla na događaj u Londonu na kojem je ona držala govor. 

Godinu dana kasnije intervjuirala je bivšu prvu damu za britansko izdanje Voguea ističući kako je postala poštovana javna figura na globalnoj razini. Kada je intervju objavljen u rujnu 2019., Michelle je hvalila Meghan za njezin dobrotvorni rad nazvavši ju inspiracijom. 

Inače, Michelle je bila i česta gošća na međunarodnom događaju Invictus Games, koji je pokrenuo princ Harry. U njemu sudjeluje ranjeno, ozlijeđeno ili bolesno naoružano vojno osoblje i veterani u devet sportova, uključujući košarku u invalidskim kolicima, sjedeću odbojku i veslanje u zatvorenom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene