NAPOKON CIJELI VIDEO

OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDJELI Razuzdana prva dama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva dama Amerike Michelle Obama opustila se nakon sedam godina i zapjevala na sav glas u autu.

Britanski voditelj James Corden poznat je po tome što u svom automobilu redovito ugošćuje poznate hollywoodske zvijezde s kojima zapjeva neke od najpoznatijih i njima omiljenih hitova. Nakon brojnih poznatih osoba koje su se provozale u njegovom autu, na red je došla, ni manje ni više, nego prva dama, Michelle Obama. Smiješna epizoda 'Carpool Karaoke u Bijeloj kući' započinje Jamesovim dolaskom u rezidenciju predsjednika, a pravi show započinje kada u njegov automobil uđe prva dama.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Obama je priznala kako jako voli slušati glazbu dok se vozi James, a zadnji put naglas je zapjevala i zaplesala u autu prije sedam godina. Dodala je kako je izuzetak učinjen prije mjesec dana kada se vozila s kćerkom koja je položila vozački. James ju je iznenadio i pustio njezinog omiljenog pjevača Steveia Wondera. 'Znam sve njegove pjesme. Volim Steveia Wondrea', priznala je ushićeno Michelle.

Na Jamesovo pitanje što će joj nedostajati kad Barack Obama više ne bude predsjednik, Michelle je odgovorila kako će joj najviše nedostajati ljudi koje viđa svaki dan.

Nakon toga James joj je pustio pjesmu 'Single Ladies', a Michelle se 'razbacala' kao nikada. Kasnije im se pridružila i Missy Ellliot, te su svi zajedno zapjevali.

Kako je to izgledalo, tko najbolje pjeva i što je sve otkrila Michelle Obama pogledajte u zabavnom videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene