"Ili sekta ili ja"

Šutjela je 15 godina! Otkriveno što je presudilo velikoj ljubavi Erosa Ramazzottija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Michelle Hunziker konačno je otkrila zbog čega se razvela od Erosa Ramazottija.

Ljubav između omiljenog talijanskog glazbenika Erosa Ramazzottija i bivše manekenke i voditeljice Michelle Huziker prekinuta je prije 15 godina. No što je rezultiralo razvodu četverogodišnjeg braka sve do sada bilo je nepoznato.

Pogledaj i ovo Michelle Hunziker Zvuči nevjerojatno! Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je napokon odlučila otkriti pravi razlog koji je stao između njih. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao. Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja".

"U sekti su mi govorili da je moj muž loš za mene, a ja sam ga voljela. Ipak, kada mi je Eros rekao da moram birati izabrala sam sektu", priznala je Michelle. Još dok je bila u braku s pjevačem sekta joj je zabranila da razgovara s majkom zbog čega se čak četiri godine s njom nije čula. No, to nije sve. Pravila po kojima je morala živjeti s vremenom su postala sve gora.

 

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on

"Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili su me da ih moram financirati. U jednom trenutku uvjerili su me da im dam sav svoj novac, i zaprijetili su mi da ako napustim sektu da će me ubiti", ispričala je manekenka koja iz braka s Erosom ima 20-godišnju kći Auroru.

Nakon što se uspjela izvući iz zloglasnog kulta Michelle se ponovno udala, a u braku s Tomasom Trussardijem, nasljednikom modnog carstva Trussardi, dobila je dvoje djece. Svoju sreću nakon bračnog kraha pronašao je i Eros koji je oženio glumicu Maricu Pellegrinelli s kojim ima šestogodišnju djevojčicu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene