Ups!

Jordan se malo opustio u večernjim satima na Hvaru, a onda ga je na luksuznoj jahti posjetila naša policija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michaela Jordana policija je posjetila zbog navodnog puštanja preglasne glazbe na jahti kojom obilazi našu obalu.

Michael Jordan posljednjih nekoliko dana uživa u Hrvatskoj, posjetio je dosad Šibenik, Skradin i Split, a trenutačno se nalazi na otoku Hvaru gdje ga je nakratko posjetila i policija, prenosi Jutarnji list.

Umirovljeni košarkaš dosad je najviše vremena provodio na luksuznoj jahti O'Para kojom plovi uz našu obalu, dok je njegova supruga Yvette Prieto uživala s društvom u razgledavanju gradova koje je posjetila, no čini se da se sada i on odlučio malo zabavati.

Tako je u poslijepodnevnim satima uživao s prijateljima u jednom beach-baru, a navodno su se dobro raspoloženi nastavili zabavljati i na jahti, gdje ih je navečer posjetila policija i to kako bi upozorili Michaela na preglasnu glazbu nakon čega su porazgovarali s njim. 

Sljedeća i ujedno posljednja destinacija koju bi legendarni košarkaš trebao posjetiti je Dubrovnik i time zaključiti svoje ljetovanje u Hrvatskoj. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 10 Celebrity Bivši joj je priuštio najgoru noćnu moru, a javnost se i danas zgraža nad time što joj je sve učinio, ali ona je vratila vjeru u ljubav

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene