RAZOTKRIVENA TAJNA

ZAŠTO PORIČE? Michael Phelps mjesecima skrivao da je u braku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Michael Phelps donedavno poricao da je u braku, službeni papiri govore drugačiju priču.

Najtrofejniji sportaš u povijesti olimpijskih igara, plivač Michael Phelps navodno se u tajnosti oženio prije nekoliko mjeseci. Njegova izabranica je Nicole Johnson s kojom ima bebu staru pet mjeseci. Cijelu priču potvrdio je Michaelov menadžer i dugogodišnji prijatelj za portal TMZ.

Pogledaj i ovo showbuzz zavidni trbušnjaci Seks-skandali i problemi sa zakonom zasjenili su njegovu karijeru, ali i u mirovini se može pohvaliti isklesanim torzom

Par je svoju vezu ozakonio 13. srpnja u Paradise Valleyu, gdje se mlada obitelj nedavno preselila. Upravo na taj dan Nicole je objavila njihovu zajedničku fotku na svom Instagram profilu i jednu značajnu objavu. ''Tako značajna noć s mojom obitelji'', napisala je.

Ništa ne bi bilo sporno da slavni plivač nije donedavno poricao cijelu priču. Tijekom Olimpijskih igara svi su izvještavali kako su Michael i Nicole zaručeni, a oni su tada zapravo bili u braku već dva mjeseca.

 

First date night since we became mommy & daddy thanks to Boomers Auntie Whitney and Uncle Larry for babysitting!

A photo posted by Nicole Michele Johnson (@nicole.m.johnson) on

Da stvar bude još zanimljivija, prošli tjedan fanovi su tijekom razgovora uživo putem Facebooka sugerirali kako je već u braku, a on je te navode odlučno odbacio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene