zavidni trbušnjaci

Seks-skandali i problemi sa zakonom zasjenili su njegovu karijeru, ali i u mirovini se može pohvaliti isklesanim torzom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Phelps smirio se 2016. kada se oženio manekenkom Nicole Johnson, s kojom ima tri sina.

Bivši olimpijski pobjednik Michael Phelps (35) nije se zapustio nakon što je napustio plivačku karijeru.

Pogledaj i ovo showbuzz Šokirala svijet 'Djevojka' slavnog sportaša rođena je kao – muškarac!

Michael je pokazao isklesani torzo dok je bio na ljetovanju u meksičkom Cabou sa suprugom, manekenkom Nicole Johnson (34). S njima su bili i njihovi sinovi Boomer (4), Beckett (2) i devetomjesečni Maverick. 

Phelps je ostvario zavidnu plivačku karijeru tijekom koje je postao najuspješnijih olimpijac svih vremena s 28 medalja. Usto je višestruki svjetski rekorder i prvak. 

Njegove sportske uspjehe djelomično su zasjenili skandali koji su se zaredali. U veljači 2009. svijet je obišla njegova fotografija kako koristi bong i američki savez suspendirao ga je na tri mjeseca zbog korištenja droge. Michael se kasnije ispričao i rekao da je njegovo ponašanje bilo neprimjereno. 

Nakon toga se plivač našao u središtu pozornosti zbog seksa utroje sa striptizetom Theresom White, koja je o svemu progovorila. Theresa je rekla kako se nastavila viđati s njime, no prekinula je sve kada je saznala da u isto vrijeme spava s još nekoliko žena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We've always taught @boomerrphelps and @beckettrphelps the importance of turning off the faucet when brushing. The question is, which one of these two is going to teach their littlest brother that #EveryDropCounts? #ColgatePartner

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

O svom odnosu s Phelpsom pričala je i Taylor Lianne Chandler, koja je rođena kao muškarac. Domina je otkrila da ju je nazvao kada je vidio njezin oglas i platio joj 900 dolara za sastanak u hotelu, a onda zahtijevao da urinira po njemu. 

No tu nije bio kraj skandalima. U rujnu 2014. Michael je uhićen jer je vozio pod utjecajem alkohola i više od dopuštene brzine. Plivački savez suspendirao ga je na šest mjeseci i maknut je iz tima za sljedeće svjetsko prvenstvo. 

Phelps se konačno smirio kada se 2016. oženio manekenkom Nicole i čini se da su skandali iza njega. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene