Prestižna titula

Južnoafrička ljepotica nova je Miss Universe, a naša Mia Rkman izborila plasman među najljepših 20

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zozibini Tunzi nova je Miss Universe, a hrvatska predstavnica Mia Rkman plasirala se u Top 20 najljepših djevojaka.

Lijepa Zozibini Tunzi je Miss Universe 2019. Atraktivna crnkinja postala je 68. ljepotica s tom prestižnom titulom. Naša predstavnica Mia Rkman blistala je u večernjoj haljini hrvatske dizajnerice Matije Vuice i plasirala se među Top 20.

Pogledaj i ovo showbuzz Pakira kovčege Zanosna i golišava: Lijepa Korčulanka kreće u borbu za titulu najljepše na svijetu!

Zozibini ima 26 godina, dolazi iz grada Tsolo, aktivistica je i angažirana na projektu protiv svih oblika nasilja. Društvene mreže koristi kao platformu za razvijanje mišljenja protiv diskriminacije te je zagovornik prirodne ljepote i ohrabruje žene da budu ono što jesu.

Nakon preliminarnog natjecanja, koje uključuje intervju sa članovima žirija te predstavljanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, održanog dva dana prije finala odabrano je po pet predstavnica iz Europe, pet iz Afrike/Azije, pet s američkog kontinenta i još pet najuspješnijih neovisno o kontinentu s kojeg dolaze nazvanih ''wild cards''.

Među dvadeset najljepših plasirale su se: Indonezija, Južna Afrika, Vijetnam, Nigerija,Tajland, Albanija, Francuska, Island, Hrvatska, Portugal, Portoriko, Peru, Dominikanska Republika, Meksiko, SAD, Filipini, Venezuela, Indija, Brazil i Kolumbija

Nakon natjecanja u kupaćim kostimima natjecanje su kao Top 10 nastavile SAD, Kolumbija, Portoriko, Južna Afrika, Peru, Island, Francuska, Indonezija, Tajland i Meksiko

One su potom prošle ocjenjivanje u večernjim haljinama, a u Top 5 proglašene su Meksiko, Tajland, Kolumbija, Portoriko i Južna Afrika.

Nakon razgovora sa žirijem i odgovora na pitanja misicom je okrunjena lijepa Zozibini Tunzi, dok je njezinom prvom pratiljom proglašena Portorikanka Madison Anderson, a drugom pratiljom Meksikanka Sofia Aragon.

Program su vodili Steve Harvey, nekadašnja Miss Universe Olivia Culpo, poznata infuencerica i modna ikona, te Vanessa Lachey. U ocjenjivačkom sudu finala bile su redom uspješne žene Gaby Espino, Bozoma Saint John, Cara Mund, Sazan Hendrix, bivša Miss Usa Crystle Stewart i bivše Miss Universe Paulina Vega i Riyo Mori Miss Universe, a nastupila je Ally Brooke.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) +3 Tamara Ecclestone (Foto: Getty) Celebrity Kako gledati u bilo što drugo? Zanosna kći najbogatije Hrvatice izbacila dekolte godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene