Što vi kažete?

Mia Negovetić ukrasila lice zanimljivim detaljem, tisuće su lajkale njezin potez, ali bilo je i onih koji su joj prigovorili: "Bože sačuvaj!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić se na društvenim mrežama pohvalila da je odlučila staviti piercing u nos i pokazala kako izgleda nakon ove promjene.

Naša mlada pjevačica Mia Negovetić iznenadila je obožavatelje drastičnom promjenom imidža i to nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s naušnicom u nosu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

"Hey!", napisala je kratko Mia uz fotografiju na kojoj je svu pažnju ukrao novi detalj na njezinom lijepom licu, a koju je lajkalo gotovo četiri tisuće ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

"Odrasla si", "Ljepotica naša", "Predivna, top ljepotica", "Ma vidi je, prekrasna si Mia", "Poput sna si", "Hej kraljice hrvatske glazbene scene", "Super si, Mia", "Predivna, prelijepa i prekrasna", nahvalili su je obožavatelji.

I dok se većini promjena na Miji svidjela, bilo je onih koji su je zbog tog poteza ipak kritizirali.

"Bože sačuvaj napuniti nos ovime. Mlada damo, slava vas je pretvorila u nešto što nije trebala", "Sve ok, ali ti ukrasi u nosu ne pristaju uz tvoj baby face", zaključili su neki.

Miju mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, no ova mlada dama sada već ima 19 godina i izrasla je u pravu ljepoticu koja sve više plijeni pozornost i svojim izgledom.

Jednom prilikom je za IN magazin komentirala i kako reagira na to kada je ne prepoznaju otkako je odrasla.

"Nasmijem se kad me, kao, ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom", zaključila je tada Mia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene