Ekskluzivno!

Imamo prve reakcije novih finalista, pogledajte emotivan istup voditelja Transform Crewa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon prve polufinalne emisije ovogodišnjeg "Supertalenta" došlo je vrijeme i za drugu. I ovog nas je puta Mia Kovačić vodila iza scene i pokazala sve male tajne natjecatelja i natjecateljica.

Završila je i druga emisija uživo showa ''Supertalent'', a imamo i troje novih finalista. Oni su Marko Antolković, Transform Crew i Benjamin Iličić. Odmah nakon proglašenja Mia ih je uhvatila u backstageu showa, pogledajte njihove prve reakcije. 

Prije kraja same emisije Mia je porazgovarala s Eminom Bajtarević, a žiriju je postavila nekoliko pitanja publike. Neka su nas dobro nasmijala, kao i njihovi odgovori!

Poslije nastupa koji je odradio Petar Jojić, poznatiji kao dvojnik Zdravka Čolića, dobio je zadatak pronaći šarmantnu ženu u publici kako bi je darivao. Uz Mijinu pomoć uspio je u tom naumu, a što je ljepotica dobila, pogledajte u našem videu!

U novom javljanju Mia je započela proces darivanja i pokazala nekoliko poklona koje možete osvojiti. Natječaj traje do 22:30, a pravila kreativnog natječaja pročitajte OVDJE.

Prije samih nastupa Mia je iza kulisa Supertalenta dala mali uvid u pripreme pred prvi izlazak na pozornicu, a porazgovarala je i s brojnim akterima zaslužnima za to da emisija prođe u najboljem mogućem redu. Naletjela je i na jednu misterioznu djevojku, o kome je riječ, saznajte u našem videu!

Prije početka emisije Mia nam je pokazala atmosferu u backstageu, Martina je otkrila što očekuje od svog zlatnog gumba Marka Antolkovića, a pogledajte i kako izgleda kad se kandidati pripremaju za emisiju.

Od prve emisije uživo showa Supertalent gledatelji mogu vidjeti i što se događa iza kulisa u  emisiji ''Backstage s Miom'' na YouTube kanalu Nove TV. Osim što tako dobivaju mali uvid u tajne ove najgledanije emisije, mogu i interaktivno sudjelovati u kreiranju sadržaja.

"Mi idemo putem YouTube kanala Nove TV i onda ćemo biti stalno u kontaktu s našim gledateljima, oni će nam slati komentare, pitanja. Možda će me poslati negdje, Mia, daj kreni tamo, to me zanima, tako da će naši gledatelji sada biti uključeni u cijeli proces. Inače, uvijek me svi pitaju tko je kakav, što se događa, kako nastaje taj format? Sad ćemo mi ući u to naše zapozorje i pokazati našim gledateljima kako se stvara taj jedan format", izjavila je Mia.

A iza kulisa očekujte neočekivano.

"Producent trči, šminkeraj treba završiti nekoga, kandidati u nervozi čekaju, kandidati koji su završili... Mislim da je sama priprema zanimljiva jer ne možeš se spremiti na ono neočekivano, no mi ćemo to sve u hodu rješavati", zaključila je.

Od dosad izabranih 40 kandidata, u finalu će se boriti njih 12, a put do finala popločen je glasovima gledatelja za dvije točke s najvećim brojem glasova te za treću točku koju će odabrati žiri.

"Izuzetno je popularan YouTube kanal Supertalenta, moram napomenuti da ima 450 tisuća pretplatnika, a možemo se pohvaliti i da smo najgledaniji hrvatski YouTube kanal u listopadu. Ukupno vrijeme gledanja je 320 godina, ljudi moji, idemo na 400 dignuti", pozvala je sve Mia.

O impresivnim brojkama govori i Instagram Supertalenta, koji ima gotovo 43 tisuće pratitelja.

Emisija ''Backstage s Miom'' na YouTubeu gledateljima donosi ekskluzivan sadržaj koji nikada prije nisu imali priliku vidjeti, a oduvijek ih je zanimalo što se to sve događa iza kamera.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene