''Backstage s Miom''

Imamo prve izjave posljednjih finalista showa Supertalent, pogledajte što su nam rekli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom pauza emisije uživo showa Supertalent, zanimljive događaje iza kulisa te zabavne emisije možete pratiti u ''Backstageu s Miom''.

Mjesta u finalu Supertalenta su popunjena, a iz posljednje polufinalne emisije u finale su se lansirali Matej Mateković, Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu koji su osvojili najveći broj glasova gledatelja te Duo Kamikazete koje je odabrao žiri. Prve izjave finalista uzela je upravo naša Mia, a njihove reakcije i što nam sve pripremaju za finale pogledajte u našem videu!

Prije proglašenja posljednjih finalista Mia je porazgovarala s kandidatima i provjerila kakva atmosfera vlada među njima, a pokušala je saznati i što će Maja nositi u finalu emisije. Je li saznala, pogledajte u videu!

Braća The Pillers još su jednom oduševila publiku, a isto je bilo i s komičarem Mihaelom Rakom za kojeg su se mnogi složili da je bio puno bolji nego u audicijskoj emisiji. Koga je imitirao samo za Miju, pogledajte u našem videu!

Odmah nakon što je odradila svoj spektakularni nastup, Marija Šekerija podružila se Mijom. Priznala je da je uživala na pozornici i da je ovaj put htjela pokazati malo više nego u audicijskoj emisiji, a Mia ju je iznenadila s okrijepom poslije izvedbe.

O čemu je točno riječ, pogledajte u videu!

Čim su odradile nastup na pozornici Supertalenta, Mia je djevojkama iz Dua Kamikazete priredila mali izazov. O čemu je točno riječ, pogledajte u videu.

Nakon iznenađenja za Miju, stiglo je i iznenađenje za Rona Holseya. Mia je nakon njegove izvedbe ''Zbog jedne divne crne žene'' nazvala Kiću Slabinca i pitala ga za reakciju na Ronov nastup. U videu pogledajte što je naš glazbenik imao za poručiti ovom simpatičnom Amerikancu.

Senzacionalni Duo Giurintano, ili najseksi par Supertalenta, oduševio je izvedbom što je bilo i za očekivati, a prva je s njima nakon nastupa popričala naša Mia. Što su joj sve rekli i otkrili pogledajte u našem videu!

Svi koji prate ''Backstage s Miom'' imaju priliku osvojiti veliki poklon koji je Mia otvorila i pokazala u drugom javljanju pred prvi nastup, a naša voditeljica razveselila je i žiri poklonom i porukom od vjernih gledateljica showa. O čemu je točno riječ, pogledajte u našem videu.

Prije početka zadnje polufinalne emisije Mia je, kao i svaki puta porazgovarala s nekima od kandidata te provjerila kako teku pripreme za nastup. No nije ni slutila kakvo joj iznenađenje sprema ekipa emisije. Naime, Miji je rođendan pa su joj svi zajedno pred kamerama zapjevali pjesmu kako bi joj poželjeli sve najbolje za njezin dan. Pogledajte kako je izgledao taj trenutak!

Emisija ''Backstage s Miom'' tijekom protekle tri nedjelje na YouTube kanalu Nove TV privukla je velik broj gledatelja koji uživaju pratiti što se događa iza kulisa omiljenog showa Supertalent.

Mia tijekom pauza razgovara s natjecateljima, animira publiku te otkriva detalje nastanka showa. Dosad smo svjedočili brojnim zabavnim trenucima i neočekivanim situacijama, a sigurni smo da uzbudljivih i smiješnih događaja neće nedostajati ni u finalu showa koji je na redu u ponedjeljak, 23. prosinca.

''Backstage s Miom'' ne propustite pratiti i ove nedjelje na YouTube kanalu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene