zaražena koronavirusom

Vapaji slavne glumice, traži obožavatelje da mole za njenu 26-godišnju kćer koja se bori za život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Farrow posvojila je kćer Quincy kada je imala godinu dana 1994. godine.

Glumica Mia Farrow (75) zamolila je obožavatelje da mole za njezinu 26-godišnju kćer Quincy koja se bori za život nakon što se zarazila koronavirusom. 

Pogledaj i ovo Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nikad dosta! Holivudski Baby Boom: Top lista slavnih faca koje imaju toliko djece da ih je gotovo nemoguće izbrojati

Mia je dirljivu objavu podijelila na Twitteru. "Osobna molba. Ako biste bili tako ljubazni, biste li molili za moju kćer Quincy. Nije imala drugu opciju nego otići u bolnicu kako bi nastavila svoju borbu protiv koronavirusa", napisala je glumica u petak. 

Farrow je prošlog tjedna istaknula da je sretna jer je njezina kći pronašla sreću s mužem Ethanom i podijelila je fotografiju s njihovog vjenčanja. "Dan kada se moja najmlađa kći udala za divnog Ethana. Godinu dana kasnije je došla njihova beba Coretta", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The day my youngest daughter, Quincy married wonderful Ethan. A year later their baby Coretta came along.❤️ Happiest memories rolling by from home in lockdown

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow) on

Quincy je jedna od 14-ero Mijine djece, od kojih je 10 posvojila u ranoj dobi. Usvojila ju je kada je imala godinu dana, a prvo je nosila ime Kaeli-Shae. 

Farrow je najpoznatija po kontroverznoj vezi s Woodyjem Allenom koji je u braku s Soon-Yi Previn, koja je Mijina posvojena kći. 

Inače, prošlog tjedna je od koronoavirusa preminula britanska glumica Hillary Heath u 75. godini. Bila je poznata po horor filmu "The Witchfinder". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene