tajnovita glumica

Hurem pozirala s kćerkicom starom nekoliko dana: Neobično ime je otkrila, ali krije tko je otac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meryem Uzerli rodila je 8. siječnja kćerkicu, a nagađa se da je njen otac glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi.

Meryem Uzerli (37) prije nekoliko dana je rodila kćerkicu i objavila nekoliko fotografija s njom, no još taji njenog oca. 

Pogledaj i ovo Mehmet Günsür - 3 Markantan i šarmantan! Evo kako danas izgleda Mustafa iz ''Sulejmana Veličanstvenog'': Zovu ga turski Johnny Depp, a oženio je šest godina stariju Talijanku!

Meryem, koja se proslavila kao zlica Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", rodila je 8. siječnja svoju drugu kćer Lily Koi. S bebom u naručju je pozirala u ponedjeljak i stavila preslatku fotografiju  na Instagram story. 

Glumica je prošlog tjedna otkrila javnosti da je rodila te odmah objavila ime bebe. "8.01.2021. Naša najdraža Lily Koi... Lara Jemima, tata i ja smo presretni što ti možemo poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj. Osjećamo se tako blagoslovljeno i sretno jer si nam stigla. Budi zaštićena zavijek", napisala je Uzerli tada. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Izazvala je oduševljenje pratitelja kojih ima 6.5 milijuna na Instagramu. Čestitali su joj i komentirali da ima preslatku bebu. Inače, Meryem je u petom mjesecu trudnoće potvrdila za medije glasinu da je trudna. "Ako sve bude u redu, u siječnju ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj", ispričala je. 

Iako je potvrdila trudnoću, nije htjela otkriti tko je otac djeteta. Šuška se da je riječ o markantnom glumcu Čaglaru Ertugrulu (32) s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi. On je poznat po ulogama i turskim serijama, a posebno je osvojio žensku publiku. No ni Çağlaru niti Uzerli ne potvrđuju niti negiraju tu informaciju.

Meryem živi u Berlinu s kćeri Larom Jemine (6), koju ju je dobila s bivšim zaručnikom, brokerom Canom Atesom (53). Svojedobno je otkrila da ju je nagovarao na pobačaj, no ona je to odbila.

Nerijetko ističe da je jako bliska i povezana s kćeri te ju naziva ljubavlju svog života. Vratila se glumi, no prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se više bavi manekenstvom.

Prema pisanju stranih medija, Meryem se bacila u poduzetničke vode i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.

"Danas otvaram svoj prvi dućan 'NOSH NOSH' u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po cijelom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda", napisala je glumica na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene