brani Perkovića

Glazbena diva razočarana: "Uništili su Vicu Vukova, a sad zabranjuju Thompsona"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što mu je podršku pružio Faruk Buljubašić, u znak potpore Thompsonu javno se oglasila i Meri Cetinić.

Sve više podrške Marko Perković Thompson dobiva od svojih glazbenih kolega. Nakon što je Faruk Buljubašić zvan Fayo izrazio nezadovoljstvo zbog zabrane Thompsonovog koncerta u Mariboru u njegovu obranu stala je i glazbena diva Meri Cetinić. Pjevačica je povukla paralelu između Vice Vukova i Thompsona i svojim statusom užarila društvene mreže.

Pogledaj i ovo Meri Cetinić Kao druga žena! Našu pjevačku divu više nije lako prepoznati, a nakon teškog razdoblja u javnosti se rijetko pojavljuje

"Nekad su zabranjivali pjevati Vici Vukovu i uništili mu veliku karijeru, danas zabranjuju Thompsona... Prvi put sam upoznala Marka Perkovića Thompsona početkom devedesetih u stanu jednog od naših najvećih skladatelja Zdenka Runjića koji je prepoznao njegov autorski i originalni glazbeni potencijal, pa su i surađivali na nekoliko pjesama. Eto, podrška kolegi, imala sam priliku čuti i vidjeti koliko ga njegova publika voli!", napisala je Meri uz poveznicu Thompsonove pjesme "Lijepa li si".

Podsjetimo, rasprodan koncert Marka Perkovića Thompsona naknadno je zabranjen i "to zbog povećanog sigurnosnog rizika" zbog kojeg bi se na koncertu mogla dogoditi kaznena djela. Nakon otkazivanja koncerta Thompson je javno izjavio kako je uvjeren da iza svega stoji politika, a o svemu se oglasila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Priopćenjem se medijima obratila i izdavačka kuća Marka Perkovića Thompsona Croaria Records. U podužoj objavi ističu važnost Thompsona za domaću glazbenu scenu nazivajući ga "najpopularnijim i najtiražnijim hrvatskim izvođačem".

Osvrnuli su se i na njegove pjesme oko kojih se često lome koplja. "Po sadržaju, njegove su pjesme ljubavnog karaktera u kojima je uočljiva domoljubna nit i domoljubna tematika koja se provlači kroz sve njegove albume. Tekstovi i glazba puni su energije, strasti, snažnih ritmova, emotivne interpretacije i izvrsne Thompsonove dikcije. Domoljubne pjesme imaju snažnu opjevanu domoljubnu poruku, koje otkrivaju Thompsonovo poznavanje bremenite hrvatske povijesti i važnost Božje prisutnosti kako u čovjeku tako i u narodu. Marko Perković Thompson veliki je humanitarac koji rado pomaže zajednici i često se odaziva humanitarnim akcijama i projektima", stoji u priopćenju Croatia Recordsa.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene