Nikad mu nije bila na grobu

Tošina menadžerica nikad se nije oporavila od gubitka: "Odrekla sam se svega"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Toše mi je isuviše značio, mnogo više nego glazba i moj posao", rekla je Ljiljana koja se estradnim poslom više ne bavi.

Tošina menadžerica Ljiljana Petrović progovorila je o svemu što joj se dogodilo u posljednjih deset godina, otkako je preminuo Toše Proeski. Te noći po povratku s nastupa u Hrvatskoj Ljiljana nije ni slutila da im je to zadnje njihovo putovanje. Nakon nesreće preselila je u Niš gdje radi i liječi tugu. Nije nikad preboljela odlazak voljenog glazbenika, a nije niti skupila snagu da ode na njegov grob. Vrijeme, kaže, ne liječi rane. Na njegovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni nakon deset godina.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvijek ne mogu da čuti njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pjesma "Kad zamiriše trešnja", ali nisam je slušala deset godina", rekla je Ljiljana za srpski Puls. Mjesec listopad joj je uvijek najteži u godini. Kobne noći i sama Ljiljana bila je u automobilu, a s teškim ozljedama je nakon nesreće prevezena u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je saznala da je Toše preminuo na licu mjesta.

Kad se oporavila od teškog udarca, odlučila je svoj život promijeniti iz korijena. "Uvijek je teško da se odreknete nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kojem sam bila ja, naravno da je teško. Priroda mi je u tom trenutku bila lijek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo", dodala je Petrović, koja danas uzgaja lavandu i od toga živi. Više se, kaže, nije mogla baviti poslom kojim se bavila dotad. "Toše mi je isuviše značio, mnogo više nego glazba i moj posao".

Iako danas zarađuje puno manje nego dok je bila u estradnom poslu, to je ne zanima. Sjećanje na Tošu čuva u sebi, a o njemu ne priča ni sa kim. Nije se nikad pojavila ni na koncertima u njegovu čast. "Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvijek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvatiti da sam ja bila dio Tošinog života, cijelu sebe sam davala u to", zaključila je Ljiljana i dodala da je njegovim odlaskom otišao i dio nje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene