O tome svi pričaju

Bila je u društvu slavnijih faca, ali je onime što je držala u rukama ipak uspjela privući svu pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reperica Melissa Jefferson uspjela je privući pažnju modnim dodatkom na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

Reperica Melissa Jefferson možda nije bila bila trijumfalna pobjednica na dodjeli Američkih glazbenih nagrada, ali je zato na drugačiji način uspjela privući na sebe svu pažnju. Ne, nije se skidala niti pokazivala intimne dijelove tijela, već je iznenadila sve prisutne neobičnim modnim dodatkom - koji se ne viđa svakoga dana. 

Pogledaj i ovo showbuzz Foto: Gola iskočila iz 'zapaljene zgrade'

Melissa, poznatija pod umjetničkim imenom Lizzo, pojavila se u vrlo kratkoj narančastoj haljinici koja joj je otkrila noge, a u ruci je držala vjerojatno najmanju torbicu na svijetu. Malena srebrna torbica toliko je sićušna da bi u nju mogla stati eventualno samo žvakaća guma ili pokoji bombon, pa nije dugo trebalo čekati da se počne raspravljati tom nesvakidašnjem outfitu. 

Potpisuje ju modna kuća Valentino, a mnogi su se zapitali koja je uopće svrha tako male torbice. Takvi komentari nisu zasmetali reperici, pa je u šali otkrila i njezin sadržaj.

"Unutra su mi tampon, pljoska tekile, kondomi...", rekla je reperica za Metro, a otkrila je i da na svijetu postoje samo tri takve mini torbice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@maisonvalentino bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look for @amas 🍑💦 . . . Squad✨ @marko_monroe @iwantalexx @theshelbyswain @erierilady @maisonvalentino @lorraineschwartz @stuartweitzman

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene