Žao joj je zbog toga

Ovakvu je pamtimo, ali godine i operacije učinile su svoje: Lijepo lice uništila je odlascima pod nož

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Griffith u crnom, sportskom izdanju proučavala je imanje sa svojim vrtlarom.

Glumica Melanie Griffith (62) ni za vrijeme pandemije koronavirusa ne dopušta da je njezino imanje oko vile u Los Angelesu zapušteno. 

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Melanie je za vikend viđena kako s vrtlarom proučava živicu ispred ulaza u dvorište. Glumica je bila u crnom, sportskom izdanju bez imalo šminke, pri čemu se osobito isticao njezin vrat. 

Inače, glumica tijekom pandemije koronavirusa ne propušta svoje šetnje po Los Angelesu. Unatoč tome što je ranije svima na Instagramu preporučila da ostanu doma. Melanie često dobiva pohvale na račun vitke linije, no obožavatelji negoduju zbog njezina lica te ističu da ga je uništila.

Naime, glumica je pretjerala s plastičnim operacijama, a to je prema pisanju američkih medija uništilo njezin 19 godina dug brak s Antonijem Banderasom (59). 

Glumac je zaprijetio Melanie da će se razvesti ako ne prestane s time, no ona je to ignorirala. Griffith je 2018. prvi put progovorila o operacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CONGRATULATIONS ANTONIO!!! 👋🏻👋🏻👋🏻 Academy Award Nomination for Best Actor!! I am so happy for you and so proud of you!! Bravo Guapo!!! ❌⭕️❌⭕️💋 @antoniobanderasoficial

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", ispričala je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +1 Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana na dan vjenčanja osjećala se kao žrtveno janje zbog detalja koji je ranije otkrila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene