I sama je svjesna greške

Svima je žao što je ova žena koja je bila prava ljepotica potražila pomoć plastičnih kirurga, u svemu je pretjerala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Griffith uskočila je u ležernu trenirku te se prošetala Beverly Hillsom, a iako nije imala masku preko lica, pazila je na razmak od ostalih prolaznika.

Holivudska glumica Melanie Griffith u kolovozu je proslavila 63. rođendan, a obožavatelje oduševi svakim izlaskom u javnost zahvaljujući svojoj sjajnoj figuri. Paparazzi su je uhvatili u šetnji Beverly Hillsom ovoga vikenda, a Melanie je sunčan dan odlučila iskoristiti samo za sebe.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Uskočila je u ležernu trenirku te se sakrila ispod sunčanih naočala i kape, a djelovala je opuštenije nego ikada dok je hodala ulicama Los Angelesa. Na licu nije imala masku, ali je pazila na razmak od prolaznika koji su se šetali blizu nje.

Iako pazi na zdravlje i svoju vrhunsku formu, Melanie je nedavno priznala kako žali što se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima koji su ostavili veliki trag na njezinu licu. "Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sra*a koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie u jednom od intervjua.

Kaže pak kako se sjajno osjeća, sa svojim bivšima ostala je u sjajnim odnosima, a što se privatnog života tiče, ne žali ni za čime. Od Antonija Banderasa razvela se 2015. godine nakon gotovo 20 godina braka, a prije njega u braku je bila s Donom Johnsonom i Stevenom Bauerom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene