Analize ponašanja

"NEMA TU LJUBAVI" Melania je Trumpu samo seksualni objekt?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stručnjakinje za govor tijela složile su se kako je Melania Donaldu samo objekt te kako u njihovom odnosu nema ljubavi i topline.

Stručnjaci za govor tijela koji su analizirali dan inauguracije Donalda Trumpa tvrde da je za njega supruga Melania samo objekt. Ne prestaje hajka na Trumpa, a analizira se svaki njegov korak. Nema tko nije digao glas protiv Trumpa.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Independent piše kako su svi odmah primijetili hladan odnos između Trumpa i Melanije, a posebno u usporedbi s obitelji Obama. Susan Constantine, stručnjakinja za govor tijela, izjavila je kako "u tom odnosu nema nikakve topline ili prave ljubavi".

Slaže se i stručnjakinja Patti Wood, koja tvrdi da je njihov ples indikativan za vezu koja nije u ravnoteži. "Donald ju je privlačio sebi na seksualan način, kontaktirajući s njenim područjem zdjelice dok je jasno kako se ona od njega tijelom plesa malo i odmicala", kazala je Patti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene