zabranili mu da jede

Nakon ružnih skandala našao se u neobičnoj ulozi, a zamalo ju je izgubio jer je pretjerao sa slatkišima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mel Gibson tumači "Djeda Božićnjaka" u crnoj komediji "Fatman", a preozbiljno je shvatio zadatak da se udeblja.

Mel Gibson (64) vratio se glumi nakon što ga duže vrijeme nismo vidjeli u nekom filmu, a poprilično se posvetio novoj ulozi. 

Pogledaj i ovo Mel Gibson baš su ga naljutili Kontroverznog glumca paparazzi ulovili u zapuštenom izdanju, nije bio nimalo sretan kada ih je ugledao, evo kakva je bila njegova reakcija!

Naime, Mel igra lik Djeda Božićnjaka u crnoj komediji "Fatman" zbog kojeg se morao udebljati i dobiti zaobljeniji trbuh. No Gibson je pretjerao s tim zadatkom, pa su ga redatelji Eshom i Ian Nelms upozorili da je bilo dovoljno i zabranili mu da jede slatkiše i sladoled.

"Poprilična sam svinja. Pitao sam ih s veseljem znači li moja nova uloga priliku da konzumiram više slatkog, a oni su mi rekli da to što igram debeljuškastog djedicu nije razlog da uništim svoje zdravlje", ispričao je Mel za The  Sun da se malo razuzdao s nezdravim životom. 

Inače, Gibson je u vezi sa scenaristicom Rosalind Ross (30), s kojom ima sina Larsa Gerarda (3). Mel i Rosalind zajedno su od 2014. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili.

Glumac je svojedobno šokirao svojim ponašanjem koje je zasjenilo njegovu glumačku i redateljsku karijeru u kojoj je osvojio dva Oscara.

Policija je 2006. uhitila Mela zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola. Glumac je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. "Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj: "Je*eno si to zaslužila."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene