Gotovo je!

Nakon glasina da je pretučena: Predala papire za razvod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mel B podnijela je zahtjev za razvod braka i tako stavila točku na i svom turbulentnom odnosu s partnerom.

Bivša Spajsica Mel B odlučila je okončati svoj desetogodišnji brak s producentom Stephenom Belafonteom. Pjevačica je već podnijela zahtjev za razvod braka i tako stavila točku na i svom turbulentnom odnosu s partnerom.

Pogledaj i ovo Mel B (Foto: Profimedia) Skandal za skandalom Život joj je obilježio gadan razvod i bizarna seksualna veza u koju su se ona i suprug upustili s dadiljom

Kao razlog rastave Mel B navela je nepomirljive razlike, a da im u braku ne cvjetaju ruže zna se već odavno. Problemi su počeli krajem 2014. godine nakon što se Mel pojavila u X Factoru gdje je bila članica žirija s masnicama po tijelu. Dan prije toga završila je u bolnici zbog bolova u trbuhu, a mnogi su tada bili uvjereni da je pjevačicu pretukao suprug. Pjevačica je sve demantirala, a nakon incidenta često su se hvalili bračnom idilom na društvenim mrežama.

No čini se kako je to bio samo privid, s obzirom na to da je Mel nedavno angažirala poznatu odvjetnicu Susan Wiesner kako bi pokrenula brakorazvodnu parnicu i zatražila zajedničko skrbništvo nad 5-godišnjom kćeri Madison, piše Daily Mail.

 

Awww my baby boo @stephenthinks11 bringing in the new year in NY Times Square with a lot of love for my baby

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene