Ne zna što da radi

Harry u problemu: Zabrinut je zbog bolesnog oca, ali Meghan je donijela niz odluka i tražila da ih poštuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry je u kontaktu s princom Charlesom, a zbog čitave situacije je frustriran. Frustrirana je i Meghan jer bi oboje pomogli obitelji, a trenutačno nemaju kako.

Meghan Markle zabranila je princu Harryju da se vrati u Veliku Britaniju kako bi posjetio oca Charlesa, kojem su nalazi pokazali da je pozitivan na koronavirus.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Daily Mail piše kako je izvor blizak kraljevskom paru otkrio da je vojvotkinja od Sussexa rekla Harryju da "nije za to da pod ikakvim okolnostima on trenutačno putuje bilo kamo".

Harry je u kontaktu s princom Charlesom, a zbog čitave je situacije frustriran. Frustrirana je i Meghan jer bi oboje pomogli obitelji, a trenutačno nemaju kako. Princ je svog oca vidio početkom mjeseca dok je još bio u Velikoj Britaniji.

Dok se kraljevska obitelj i svijet bore s koronavirusom, Meghan se bori za prava životinja. Navodno je odlučila udomiti labradora kako bi ga spasila iz prihvatilišta za životinje, a sve svoje prijatelje potiče da naprave isto.

Vojvotkinja je trenutačno sa suprugom u Kanadi u samoizolaciji, a zbog pandemije koronavirusa svim svojim zaposlenicima naredili su da se pridržavaju higijenskih uvjeta i nose zaštitne maske i rukavice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene