Promijenila se

Nekad je "pljuvala" mršavice, a onda je i sama izgubila mnogo kilograma te izgradila sofisticiraniji stil

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Trainor na sceni se pojavila 2009. godine, a svjetsku slavu stekla je kontroverznim singlom "All About That Bass".

25-godišnja američka pjevačica Meghan Trainor na sceni se pojavila prije točno 10 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Očarala sve Svi su gledali samo u nju – što je to učinila sa svojim licem?

Riječ je i o glazbenici koja sama piše pjesme, a u razdoblju od 2009. do 2011. godine izdala je tri albuma. Glazbeni proboj postigla je pjesmom "All About That Bass", koja je izazvala razne komentare zbog riječi koje je sadržavala.

Naime, Meghan je među prvim slavnim ženama koja je otvoreno pričala o tome kako je svako tijelo lijepo, bez obzira na veličinu, no dijelu javnosti nije se svidjelo to što mršave djevojke naziva pogrdnim riječima.

Osim toga, Meghan se brzo našla na udaru kritika kada je i sama izgubila popriličan broj kilograma, pa se često moglo čuti kako je licemjerna.

Kako god bilo, Meghan je nastavila s uspješnom glazbenom karijerom, a u ljeto 2016. godine upoznala je ljubav svog života, glumca Daryla Sabaru, s kojim se zaručila nekoliko dana prije Božića 2017. godine. Točno godinu dana kasnije par se vjenčao, a 22. prosinca Meghan je proslavila i svoj rođendan.

Upravo je Daryl bio njezina pratnja na nedavnoj londonskoj premijeri filma "Star Wars: The Rise of Skywalker", na kojoj je Meghan pokazala kako danas ima mnogo primjereniji i sofisticiraniji stil, u dugoj bijeloj haljini koju je pratila decentna šminka i prigodna frizura.

Prethodno je Meghan iznenađivala šarenim i često vrlo upitnim kreacijama, a nije se libila nositi i uske kožne suknje, jako kratke minice, mrežaste bodije te korzete.

Kako je izgledala njezina fizička transformacija, pogledajte u našoj galeriji. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ William, princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity Princ William ogorčen je ponašanjem svog brata: "Cijeli život sam ga podržavao i štitio, ali više ne mogu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene