otkrio agent

Dosta joj je kraljevskog života, sada želi biti superheroj: Meghan Markle u osvajanju Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da se Meghan Markle želi vratiti glumi, a njezini agenti imaju pune ruke posla.

Vojvotkinja od Sussexa odlučila je posljednje dane u Buckinghamskoj palači provesti tako da traži novi posao. Prema navodima Daily Maila, njezini agenti imaju pune ruke posla.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Bivša glumica želi se vratiti staroj karijeri, no ovoga puta želi glumiti - superheroja. Meghan ne taji da se želi vratiti glumi nakon što se ona i suprug Harry financijski odvoje od kraljevske obitelji, a navodno je već potpisala ugovor s Disneyjem te će posuditi glas u jednom od njihovih filmova.

Menadžer Meghan Markle, Nick Collins, kaže kako je vojvotkinja već zatrpana raznim ponudama, a on joj je predložio da prihvati ulogu u novom filmu o superherojima. Meghan se navodno već složila s njim.

"On već akivno traži uloge za Meghan, a istaknuo je kako je vojvotkinja otvorena samo za najbolje ponude. Ustrajna je u tome da se vrati glumačkoj karijeri, a dogovorila je i brojne sastanke u Hollywoodu", otkrio je izvor blizak njezinom menadžeru.

Brojni poznati glumci već su utjelovili superheroje, a radi se o žanru koji je jako popularan u Hollywoodu. Iako su brojne zvijezde poput Scarlett Johansson zaradile milijune ulogama u filmovima o superherojima, pretpostavlja se da bi Meghan mogla zarađivati i više.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Komentarima naljutili poznatu influencericu: "Nijednog muškog nisu toliko razvukli, cura ima 17 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene