Incident na tržnici

Tjelohranitelji Meghan Markle odlučili su se na potez koji je razočarao mnoge njezine fanove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle udajom za princa Harryja postala je prava zvijezda te svi žele znati što radi i nosi.

Gdje god se pojavi, Meghan Markle izazove pravi kaos.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Otkad je postala supruga britanskog princa Harryja i vojvotkinja od Sussexa, za bivšom američkom glumicom poludio je cijeli svijet.

Svi žele znati gdje je, što radi i što nosi, a pravi kaos nastao je u utorak na Fidžiju na kojem je trudna vojvotkinja posjetila tržnicu koja je u jednom trenutku postala prenapučena, pa su ju zaštitari maknuli s nje svega šest minuta nakon dolaska.

Vojvotkinja se tamo trebala zadržati 20 minuta te se susresti s voditeljicama jednog UN-ova projekta, no sigurnosni rizik učinio je svoje. Oglasila se i Kensingtonska palača, koja je za sve optužila veliku gužvu u kojoj je osiguranje ocijenilo da je odlazak najbolje rješenje.

Snimka koja je procurila u javnost pokazuje trenutak kada plavokosa šefica Meghanina osiguranja dolazi s ostalim pomoćnicima do vojvotkinje te joj objašnjava da mora krenuti s njima kako se ne bi dogodilo nešto loše. Također, u osiguranju para radi još nekoliko žena, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je Meghan vrlo glasna kada je u pitanju borba za ženska prava.

To je bio deveti dan prve službene turneje princa i vojvotkinje koja će trajati ukupno 16 dana, a dio obožavatelja s tržnice ostao je razočaran što nije imao prilike porazgovarati s novom ikonom. Kao prava profesionalka, Meghan ni u trenucima potencijalnog rizika nije skidala veliki osmijeh s lica, a još jednom je pokazala poveći trbuščić u neodoljivoj cvjetnoj haljini s pom-pomima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene