I dalje po svom

Poslije šoka koji su priuštili kraljevskoj obitelji Meghan se odlučila na potez koji će ih dodatno razbjesniti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji ne prestaju komentirati odluku princa Harryja i supruge Meghan da se odriču svih kraljevskih dužnosti, a vojvotkinja od Sussexa sada se odlučila na novi potez.

Velika Britanija je u šoku nakon što su princ Harry i Meghan Markle u službenom priopćenju na Instagramu objavili da se odriču službenih kraljevskih dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Britanski mediji ne prestaju analizirati i komentirati cijelu situaciju, a Harry i Meghan nakon prvotnog priopćenja nisu se više oglašavali.

No Meghan se sada odlučila na potez koji će zasigurno dodatno razbjesniti britansku javnost i obožavatelje kraljevske obitelji. Naime, samo tri dana po povratku s praznika koje su proveli u Kanadi, vojvotkinja od Sussexa opet se vratila u tu zemlju, gdje je osmomjesečnog sina Archieja ostavila s dadiljom.

Mnogi su to protumačili kao bijeg dok se njezin suprug suočava s gnjevom svoje obitelji i britanske javnosti. Kako tvrdi izvor upućen u cijelu situaciju, tamo će ostati do daljnjega, a navodno nije ni imala namjeru dugo ostati u Britaniji.

Kraljica je svojoj zaraćenoj obitelji naredila da pronađu rješenje koje će njezinu unuku i njegovoj supruzi omogućiti da napuste kraljevske dužnosti. Jedno je sigurno, ovu krizu kraljevska obitelj zasigurno neće moći lako riješiti.

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene