Na posebnom mjestu

Meghan konačno viđena u javnosti, sin nije bio s njom, ali ponovno je uspjela sve iznenaditi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle snimljena je u izlasku tijekom kojeg je napustila luksuzno imanje na kojem živi i otpustila se na posebno mjesto.

Još uvijek aktualna britanska vojvotkinja Meghan Markle viđena je u javnosti prvi put, izvan svog trenutačnog, 14 milijuna dolara vrijednog kanadskog doma, nakon što su ona i princ Harry objavili da se odriču svojih kraljevskih dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kamere su ju snimile nakon što je napustila luksuzno imanje u jutarnjim satima, odakle se uputila u zračnu luku Victoria Harbour. Tamo je stigla dvadesetak minuta kasnije, nasmiješena i dobro raspoložena, u pratnji svog sigurnosnog tima.

Fotografije pogledajte ovdje.

Potom se otputila u ženski centar Downtown Eastside Women's Center kako bi pružila podršku njegovim zaposlenicima i korisnicima. Centar je fotografiju na kojoj Meghan pozira s osam žena objavio na svom profilu na Facebooku.

"Pogledajte tko nas je danas došao posjetiti! Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle posjetila nas je kako bismo razgovarali o problemima s kojima se žene susreću u današnjem društvu", stoji u opisu fotografije.

Jedna od zaposlenica centra za Daily Mail je izjavila kako su bili iznenađeni Meghaninim posjetom i postali su svjesni toga da je tamo kada su ju vidjeli da razgovara s voditeljima. Inače, centar se bavi savjetovanjem, pripremanjem toplih obroka i ispunjavanjem osnovnih potreba za žene i djecu s potrebom.

"Pitala je što žene sve trebaju i zanimala se kako ih može podržati. Bio je to ugodan sastanak", izjavila je jedna od zaposlenica, no nije poznato planira li Meghan dugoročno surađivati s centrom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene