uspješno su ga skrivali

Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle prošetala je u ležernom izdanju sa sinom Archiejem u naručju, a vidjelo se koliko je porastao otkad ga je javnost zadnji put vidjela.

Meghan Markle (39) prvi put je viđena u društvu svog sina Archieja nakon što se njezin muž, princ Harry (36) vratio iz Londona gdje je bio na sprovodu svom djedu, princu Philipu. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Markle je izgledala dobro raspoložena dok je šetala ulicama Los Angelesa držeći sinčića, koji će 6. svibnja poslaviti drugi rođendan, naslonjenog na njezin poveći trudnički trbuh. Bila je u ležernom izdanju, u trapericama, dužoj jakni i crnoj majici te je imala zaštitnu masku preko lica. 

Meghan je na ruci nosila obješenu sinovu kutiju s ručkom, a Archie je bio obučen u traperice, vestu, tenisice i na glavi nosio kapu i na leđima rusak. Moglo se vidjeti koliko je sin od Markle i princa Harryja porastao jer ga javnost nije ranije imala priliku često vidjeti. Zadnji put kad je bio izložen pogledima je bilo u rujnu 2019. dok su supružnici bili dio kraljevske obitelji i otputovali u Južnu Afriku. 

Fotografije Meghan i Archieja možete vidjeti ovdje. 

Meghan je viđena u šetnji u srijedu, dan nakon što se njezin muž Harry vratio iz Londona. Iako su strani mediji izvještavali da bi princ mogao ostati tamo za 95. rođendan svoje bake, kraljice Elizabete II., on to ipak nije učinio. 

Odlučio se vratiti kući k supruzi Meghan i sinu Archieju tri dana nakon sprovoda djeda, princa Philipa. Markle nije došla na pogreb jer joj je to savjetovao doktor s obzirom da je trudna i ovog ljeta će roditi njezino i Harryjevo drugo dijete, kćer. 

Supružnici su 9. travnja objavili zajedničko priopćenje povodom smrti princa Philipa. 

"Hvala ti na tvojoj službi... Jako ćeš nam nedostajati", napisali su internetskoj stranici neprofitne organizacije Archewell Foundation.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene