što više, to bolje

Meghan nagovorila majku da useli k njoj iz jednog razloga, a princu Harryju daje savjete slavna glumica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su iznajmili vilu u Los Angelesu dok ne pronađu i kupe idealni dom.

Majka Meghan Markle, Doria Ragland uselila se k njoj i princu Harryju u vilu u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Kako piše, britanski The Sun Meghan je inzistirala da njena mama živi s njom, mužem i jednogodišnjim sinom Archiejem u kući vrijednoj osam milijuna koju iznajmljuju. Bivša socijalna radnica Doria pomaže supružnicima da se lakše snađu u Americi i poput dadilje je svom unuku kojeg često čuva. 

Meghan i Harry još tragaju za savršenim domom za obitelj u Los Angelesu koji namjeravaju kupiti, a u nekoliko mjeseci traženja nisu još našli vilu koja zadovoljava njihove kriterije. Važno im je i da ima prostor za Meghaninu mamu. 

"Žele da Doria ima svoj mir, a iako prijatelji zafrkavaju Harryha jer živi s punicom, on ima odličan odnos s njom", rekao je izvor blizak paru za The Sun. Ističe da Meghan želi majku blizu sebe jer je njezin oslonac i trenutno nema povjerenja u puno ljudi izvan svog uskog kruga prijatelja i obitelji. 

Prema pisanju tabloida, Harry se zbližio u posljednje vrijeme s glumicom Lizom Minelli koja mu pomaže da se navikne na novi način života koji mu je isprva teško padao. Oskarovka se javila princu jer je bila prijateljica s njegovom pokojnom majkom, princezom Dianom. 

Kad god su mogle, Liza i Diana su se družile, a nekoliko puta su fotografirane na piću te na premijeri glumičinog filma "Stepping Out" 1991. "Lisa se obratila Harryju jer je bila bliska s njegovom majkom i ponudila mu svoju potporu. Ona se kroz karijeru često suočavala s papparazzijem i zna koliki teret nekad slava predstavlja", objasnio je izvor za The Sun. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene