Veliki problemi

Meghan Markle je muka u želucu od onoga što se uskoro najavljuje, hoće li to stvarno biti njezin kraj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Knjiga Samanthe Markle o životu njezine sestre Meghan uskoro izlazi u prodaju, a ona već sada živi u strahu što će biti otkriveno.

Prema pisanju stranih medija Meghan Markle je u posljednje vrijeme poprilično nervozna zbog memoara koje njezina polusestra Samantha Markle planira uskoro objaviti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Knjiga 56-godišnje Samanthe pod nazivom "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" u SAD-u bi se u prodaji trebala naći već sljedeći mjesec, a s njihovim pisanjem krenula je još 2016. godine.

Prema navodima izdavačke kuće Barnesa&Noblea knjiga bi na policama knjižara trebala biti 1. veljače, a Samantha obećava da će u knjizi od 330 stranica razotkriti skrivenu istinu o svojoj obitelji.

Izvori bliski 39-godišnjoj Meghan, koja trenutančno živi u Santa Barbari s princom Harryjem i sinom Archiejem, izjavili su za "In Touch" kako je jako uznemirana zbog svega i da joj je postalo mučno, ali javno to ne želi pokazivati.

"Stvari nisu uvijek onakve kakve se čine, u svijetu u kojem društvene etikete definiraju tko smo, kako živimo i kako gledamo jedni druge. Samantha Markle našla se se usred medijskog kaosa kada je izjavila da će otkriti pravu istinu svoje obitelji", izjavili su izdavači.

Meghan i Samantha navodno su se posljednji put vidjele 2008. godine, a Samantha je prema mlađoj sestri navodno oduvijek bila jako kritična. U nekoliko ju je navrata optužila da se želi što više društveno popeti, da mrzi njihova oca Thomasa i ostale članove obitelji, nazvala je njezino ponašanje neljudskim i prozvala je vojvotkinjom od gluposti.

Prema navodima Meghaninih bliskih prijatelja ona je još prošle godine završila u suzama kada je prvi put čula da Samantha planira pisati knjigu o njoj i da se osjeća iskorištenom.

Samantha je najavila već i drugi dio knjige pod nazivom "U sjeni vojvotkinje".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o imenima za dijete - 4 +0 Maja Šuput o imenima za dijete - 5 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene