Vodi "običan" život

Dok se šuška da se više nikad neće vratiti na kraljevski dvor, Meghan je našla osobu s kojom će provesti vikend

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle navodno se neće više vraćati u Veliku Britaniju, a dok je princ Harry i dalje u pregovorima sa svojom obitelji, Meghan uživa u društvu prijateljice

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle odlučila je ozbiljno svatiti slobodu od kraljevskog života te je otišla po svoju prijateljicu u kanadsku zračnu luku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Daily Mail je "uhvatio" Meghan u četvrtak popodne ispred Međunarodne zračne luke Victoria u Land Roveru koji je ona vozila, a u kojem je bila u pratnji tjelohranitelja.

Vidno sretna Maghan u zračnu luku je stigla 10 minuta prije nego što je stigla njezina prijateljica Heather Dorak iz SAD-a koja će s Vojvotkinjom u Kanadi provesti vikend. Heather Dorak inače živi u Kaliforniji, a Meghan i ona su se počele družiti jer je vojvotkinja dok je još bila glumica angažirala da joj bude osobni pilates guru.

Dorak je bila i na kraljevskom vjenčanju kada se Meghan udala za princa Harryja, a prijateljice su čak bile u isto vrijeme trudne, ali u četvrtak su snimljene bez djece.

Britanski mediji posljednjih nekoliko dana pišu kako je vrlo vjerojatno da se Meghan više nikada ne namjerava vratiti u Veliku Britaniju te će većinu vremena provoditi u Kanadi.

Princ Harry se inače u četvrtak prvi put pojavio u javnosti nakon što su on i supruga prije devet dana šokirali svijet objavom da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Pretpostavlja se kako je to ujedno i posljednja Harryjeva dužnost kao člana kraljevske obitelji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry prkosi Kraljičinoj volji: Da bi umaknuo njezinu utjecaju, vodi obitelj na drugi kraj svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene