charles je zabrinut

Meghan Markle u govoru "bocnula" kraljicu zbog onoga što je davno rekla, pa pred svima poljubila Harryja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle je na otvaranju Igara Invictus suptilno "bocnula" kraljicu Elizabetu zbog onoga što je rekla prije dvije godine.

Meghan Markle je na otvaranju Igara Invictus u Nizozemskoj suptilno "bocnula" kraljicu Elizabetu tijekom govora te je istaknula da svi natjecatelji dobro znaju što znači služiti narodu. Referirala se na kraljičinu izjavu nakon što su Markle i princ Harry odstupili s kraljevskih dužnosti 2020. godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Hvala svima što služite narodu i hvala vašim obiteljima i prijateljima koji vas podržavaju cijelo vrijeme. Jer ovo je služenje narodu, ovo je predanost i ovo je Invictus obitelj", rekla je Meghan na ceremoniji otvaranja.

Kada su se Meghan i Harry povukli iz kraljevskog života, kraljica je rekla da par neće nastaviti s odgovornostima i dužnostima koji dolaze sa životom javne službe.

Vojvotkinja od Sussexa očito nikada nije prešla preko toga što je kraljica rekla, piše Daily Mail. Pred Netlifovim kamerama se i poljubila s princom Harryjem u Nizozemskoj, a sve će biti prikazano u njihovom dokumentarcu.

Prijatelji princa Charlesa su britanskim medijima rekli kako se boje da će dolazak Meghan Markle i princa Harryja na obilježavanje kraljičine 70-godišnje vladavine zasjeniti njezinu proslavu.

Njihova kći Lilibet, koja je inače dobila ime po kraljičinu nadimku iz djetinjstva, nikada nije upoznala svoju obitelj u Velikoj Britaniji, a njihov sin Archie koji će sljedećeg mjeseca navršiti tri godine, u Velikoj Britaniji nije bio od studenog 2019. godine. Charlesa brine da će zbog dolaska njihove djece nastati medijski kaos te da će se zasjeniti kraljičin veliki jubilej.

Charles se sa sinom Harryjem sastao u četvrtak, no mediji su procijenili kako su im odnosi jako zahladili. Trebali su se naći u 10 sati ujutro, no Charles je dosta čekao sina i njegovu suprugu, koji su bez obavijesti kasnili na sastanak.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden +0 Neda Ukraden - 2 Celebrity Neda Ukraden otkrila smeta li joj titula najseksi bake Balkana, a i tko joj je od glazbenih kolega najviše prirastao srcu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene