Sve pomno osmislila

Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle objavila je dvije fotografije na Instagramu, a one su nastale ranije ovog mjeseca u Londonu.

Meghan Markle možda je napustila kraljevsku obitelj, ali nije i šifru od svog i Harryjevog službenog profila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Nakon što su se ona i suprug odrekli kraljevskih dužnosti te šokirali ostatak obitelji i javnosti, Meghan Markle i princ Harry kreću s normalnim i financijski neovisnim životom u Kanadi.

I dok se princ Harry oglasio na Instagramu već ranije kako bi najavio svoje šeste po redu Invictus igre, Meghan se odlučila javiti milijunima obožavatelja tek danas i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

Naime, bivša glumica podijelila je nekoliko fotografija svog obilaska londonskog skloništa za životinje Mayhew koje je posjetila ranije ovog mjeseca, prije nego je izazvala burne reakcije napuštanjem pozicije iz kraljevske obitelji.

Zanimljivo, fotografije brižne Meghan osvanule su na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kate Middleton krenula na 24-satnu turneju po zemlji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Obzirom na priče koje kruže već mjesecima kako se ove dvije dame ne mogu smisliti, mnogi vjeruju kako je Meghan i ovo sve pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vijest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Cambridgea.

S Meghan doista nema šale!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Celebrity Teško životno razdoblje pjevačice: Detalje koji su rastužili njezinu obitelj sve dosad je čuvala u tajnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene