Jedva je dočekala!

Povratak kraljevskim dužnostima: Meghan Markle prvi put u javnosti otkako je rodila sina Archijea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je mjesec dana otkako je Meghan Markle rodila sina Archieja, a sada je došao trenutak za povratak kraljevskim dužnostima.

Prošlo je mjesec dana otkako je Meghan Markle rodila sina Archieja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Cijelo to vrijeme bila je posvećena dječaku kojem su se ona i suprug Harry neizmjerno veselili, no došlo je vrijeme za povratak kraljevskim dužnostima.

Naime, Meghan se ove subote po prvi put od poroda pojavila u javnosti, a razlog za to je proslava rođendana kraljice Elizabete koji se obilježava u sklopu tradicionalne vojne parade ''Trooping the Colour''.

Kraljevski par na proslavu nije poveo sina sa sobom.

Meghan je navodno sa svojim suradnicima podijelila kako se na posao želi vratiti čim prije. I Kate Middleton se nakon što je rodila princa Georgea 2013. vratila kraljevskim obavezama samo pet tjedana kasnije.

Inače, kraljica Elizabeta je rođena 21. travnja, javno slavlje prema tradiciji održava se svake druge subote u lipnju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) +1 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Procurile privatne fotografije princa Harryja i Meghan Markle, hakirano računalo njihovog fotografa

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene