nisu se voljele

Poslala joj dijamante pa pitala za kumstvo? Djevojka princa Harryja iznenadila odlukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako još nisu objavili ni zaruke sve su glasnija šuškanja o vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Sve su glasnija šuškanja o još jednom kraljevskom vjenčanju. Britanski mediji raspisali su se o glumici Meghan Markle i princu Harryju koji bi, ako je vjerovati glasinama, iduće godine trebali stati pred oltar.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Lijepa glumica navodno se već sprema za svoj dan iz snova, a pripreme je započela potragom za kumom. Meghan je, kako se piše, za kumstvo pitala Kate Middletone. Markle je vojvotkinji od Cambridgea dala poklon u kojem je bila i bilješka s molbom da joj bude kuma kada se bude udavala za princa Harryja. Kate je od glumice dobila narukvicu s ružičastim dijamantom vrijednu blizu 2.000 dolara, piše Express.

Ovakav potez glumice mnoge je iznenadio jer je upravo Kate bila jedna od onih osoba koja u početku navodno nije odobravala vezu Harryja i Megan. Ako se ova nagađanja pokažu istinitima vjenčanje će vjerojatno pričekati dok trudna Kate na svijet ne donese treće dijete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene