Dosta joj drame

Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potrošili su desetke tisuća funti na novu web stranicu te na svoj vrlo popularni Instagram profil Sussex Royal, no kraljica Elizabeta II. ima druge planove.

Kraljica Elizabeta II. zabranila je Meghan i Harryju korištenje brenda Sussex Royal koji ih je koštao desetke tisuće funti, jer se, kako tvrdi kraljica, više ne smiju predstavljati kao dio kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potrošili su desetke tisuća funti na novu web stranicu te na svoj vrlo popularni Instagram profil Sussex Royal.

Par je također želio registrirati Sussex Royal kao svjetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge.

Logo je trebao uključivati i novu humanitarnu organizaciju – Sussex Royal. Ipak, kraljica i njezini izvršni dužnosnici su se nakon dugačkih pregovora složili kako je neprimjereno da princ Harry i Meghan Markle zadrže riječ kraljevski na svojim proizvodima.

Tako će dvojac morati odustati od odabranog naziva nakon što su odlučili odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti. Iz svega toga jasno proizlazi da će morati iznova stvoriti i postaviti svoj brend na tržište.

Vijest je to stara nekoliko dana koja je sada dobila nastavak, odnosno Meghanin odgovor. Naravno, Meghan nije direktno odgovorila kraljici, ali se povjerila svojim prijateljima kako ju ništa ne može spriječiti u njezinim naumima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Preciznije, Meghan je istaknula kako niti nju niti Harryja ništa "zakonski ne zaustavlja" od korištenja imena te kako općenito smatra kako to ne bi trebao biti problem, jer ne ulaze u posao "printanja majici i olovaka". Također, napomenula je kako joj je dosta drame i glasina, baš kao i njezinom suprugu.

Prijateljima se povjerila i kako joj profit nije toliko bitan, koliko stvaranje boljeg svijeta za njihovog sina Archieja te kako je najbitnije da ona i Harry znaju da su njihove namjere iskrene.

"Uspjeh projekata na kojima radimo je neizbježan, s ili bez tog imena. Harry i Archie imaju kraljevsku krv i to im nitko ne može oduzeti. Oni će uvijek biti dio kraljevske obitelji", zaključila je navodno Meghan.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) +2 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Celebrity Bivša djevojka Georgea Clooneyja pokazala bradavice na Tjednu mode u Milanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene