život na čekanju

Novi problemi za Meghan i Harryja: Situacija u kojoj su se našli mogla bi im jako teško pasti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle moraju sami plaćati osiguranje od četiri milijuna dolara, a zbog krize uslijed koronavirusa svi su im poslovi na čekanju.

Kriza zbog koronavirusa pogodila je brojne hrvatske i svjetske tvrtke, a zbog toga pati i bivši punopravni kraljevski par.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno će imati velike probleme s plaćanjem svojih tjelohranitelja jer im je trenutačna svjetska kriza onemogućila da rade po planu kao što su mislili kada su se preselili u Kanadu.

Meghan Markle i princ Harry trenutačno nemaju stalan prihod, a par koji se prije nekoliko dana preselio u Los Angeles mora plaćati vlastitim novcem osiguranje vrijedno oko četiri milijuna dolara. Novinari koji prate kraljevsku obitelj ističu kako im je zbog krize koronavirusa u svijetu vjerojatno otkazano nekoliko poslova, piše Daily Mail.

"Posljednjih nekoliko godina živjeli su bez brige o financijama. Članovima kraljevske obitelji svi su troškovi pokriveni, no za svoj posao ne dobivaju plaću. Nova situacija mogla bi im dosta teško pasti", ističu novinari.

Kanadska vlast kraljevskom paru nije htjela platiti zaštitare, a to ne želi ni američka. Kako bi izbjegli daljnje napade, slavni par odlučio je sam pokriti troškove.

Harry i Meghan prije nekoliko su dana otkrili kako pokreću zakladu Archewell, koja bi trebala zamijeniti njihov brend Sussex. Kraljica im je nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti zabranila korištenje brenda te je par zaključno sa zadnjim danom mjeseca ožujka objavio posljednju objavu na svom kraljevskom profilu na Instagramu, gdje su ih pratili milijuni ljudi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +1 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene